Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Katman-2 Altcoin’i Yükselişini Sürdürüyor: Yeni Sürüm Yayında!

Bitcoin (BTC) katman-2 ağı Stacks’ın yerel token’ı STX, yeni sürümün yayınlanması ile birlikte yükseliş hareketine devam ediyor. 

Son günlerin kayda değer yükseliş performansı sergileyen altcoinlerinden biri olan Stacks, bugün TSİ 12.00 sularında yapılan son yükselme duyurusuyla yatırımcılarının yüzünü güldürmeye devam etti. Ekip tarafından yapılan açıklamada, Stacks 2.1 olarak adlandırılan yeni sürümün yayına girdiği duyuruldu ve detaylar aktarıldı.

Duyuruya göre yeni sürüm gelişmiş Stacking (istifleme) iyileştirmeleri, daha iyi köprüler ve merkeziyetsiz madencilik gibi ek özellikler sayesinde Bitcoin ile olan bağlantıyı güçlendirecek. Bununla birlikte yeni güncelleme sayesinde ağ geliştiricilerinin çok daha kolay ve entegre şekilde çalışması sağlanacak. Stacks 2.1,  Bitcoin’i olan herkesin merkeziyetsiz likidite havuzları sayesinde madencilik yapmasını da kolaylaştıracak.

Yapılan güncelleme duyurusuyla birlikte 1,14 dolar seviyesinden 1.31 dolara kadar %14‘lük ani bir yükseliş yakalayan STX, ardından ufak bir düzeltme yaşadı. CoinGecko verilerine göre son 7 günlük periyotta %64 yükseliş performansı sergileyen STX, yazım esnasında 1,22 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!