Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin, Kötü Gidişe Dur Demek Üzere

Lider kripto para birimi Bitcoin, görünen o ki bu haftayı güzel bir şekilde kapatacak. Son üç haftadır fiyat düşüşü yaşayan Bitcoin, bu hafta bazında ise yaklaşık yüzde 10’luk bir artış yaşayarak yatırımcısını memnun etmeyi başardı.

Bu işin bir başka ilginç boyutu da var. Çünkü Bitcoin, Kasım 2018’den bu yana en uzun süren düşüş serisine sahipti. Bu hafta özelinde güçlü bir kapanışın bir diğer önemli noktası da, bu kötü serinin artık sona erecek olması.

Üç haftadır üst üste haftayı başladığı değerin altında kapatan Bitcoin, sonunda güzel bir artış yakalayarak yatırımcısını memnun edecek gibi görünüyor. Ancak elbette lider kripto para birimi için yol henüz net bir şekilde çizilmiş değil.

Bundan bir süre önce gördüğümüz 14 bin dolar civarı seviyelerin yeniden yakalanıp yakalanmayacağı büyük bir merak konusu. Şu anda 10700 dolar civarında işlem gören Bitcoin’in, bu alanda yakalayacağı bir artış ile 13 bin dolar seviyelerine çıkacak bir koşuyu başlatabileceği de belirtiliyor. Aksi takdirde yaşanacak bir düşüşün destek seviyesinin ise 9500 dolar olduğunu analistler ifade ediyor.

Bakalım Bitcoin, bu hafta sonunu nasıl geçirecek ve de haftayı nasıl kapatacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment