Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Amerikan Şirketi Bir Blockchain Birimi Açtı

Merkezi New York City’de olan SIS International Research firması, bir açıklama yaparak SIS Blockchain adı verilen yeni bir Blockchain danışmanlık birimi kurulduğunu açıkladı.

Finans, ekonomi, ürün tedarik zinciri ve emlak gibi alanlarda müşterilerine hizmet veren ve bir süredir de bu hizmetleri Blockchain’e de geçirmek için çaba gösteren firma, en sonunda Blockchain danışmanlık hizmetleri için yeni bir kurum kurma kararı aldıklarını açıkladı.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan SIS Research firması Global Operasyonlar müdür yardımcısı Michel Stanat, şirket olarak bu alanda çok ciddi bir tecrübe ve bilgiye sahip olduklarını söyledi. Stanat, bu bilgiyi ve birikimi de müşterilerinin faydasına olacak şekilde kullanmak için bu birimi kurduklarını ifade etti.

Blockchain çözümlerinin gelecekteki iş planlarında büyük bir yer tutacağına inandıklarını ve bu sebeple bu alana ciddi yatırım yapıp kafa yorduklarını ifade eden başarılı yönetici, aynı zamanda yeni dönemde daha farklı alanda kullanılabilecek Blockchain çözümleri için de çalıştıklarını söyledi.

Stanat, yeni dönemde SIS Research olarak kargo, hükümet yapıları, B2B, e ticaret, lojistik ve diğer alanlarda da Blockchain hizmeti vermek istediklerini ve bu yönde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment