Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Kripto Para Hacmi 2018’de 1 Trilyon Dolara Çıkacak

Konu Kripto para olunca birçok insanın anlamadığı şey, BitcoinBlockchain,ve özellikle ICO’lar.

Birçok kişi, ICO‘lara yatırım yapılan 2 milyar Dolar ile 2017’de yapılan kazançlarla şöhret delisi oldu ve bunun bir atılım anı olduğunu düşündü. Halbuki 2018’in 2017 gelişmelerini 10 veya 20 kat farkla gölgede bırakacağı günlere henüz şahit olmadığımızdan bu rakamlar bir şey değil. 2018’de ICO’lara yatırılan miktar 20-25 milyar Dolara ulaşacak ve asıl oyun büyük parçalar yerine oturdukça başlayacak. 

Trilyona Doğru

Kripto patlayarak 500 milyar Doları geçecek ve 1 trilyon Dolara kadar ulaşacak . Nasıl mı? Hazır, istekli ve kazınabilen kurumsal parayla.

Kripto fiyatına, BTC‘ye ne olur? Bir gecede iki katına, üç katına ve daha fazlasına çıkarsa kripto endeksleri, varlıkları ve hisse senetlerini sıfırlayan menkul kıymetler ve bunu yapmayan menkul kıymetler, ürün ve hizmetler olan uygulama belirteçleri ile kutuplaşacaktır. Tek yapmamız gereken koşulları yaratmak. Bunu, taşralı kapıları açan kurumsal yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılayabildiğimiz düzenlemeler ve uyumluluk açısından başlayarak ICO‘lara yeni bir yaklaşım yaptık.

Yeni faktörler şimdi devreye giriyor

Kesirli Rezerv Bankacılığı ayrı düşmeye devam edecek ve QE itibari para birimi daha da değer kaybederek harcama gücünü zayıflatacaktır. İnsanlar güvenli liman ararken daha fazla insan kriptoya geçecek.

Rusya, Japonya ve diğer egemen uluslar, BTC‘ye ve önde gelen kriptolara karşı değiş tokuş edilecek olan tam bir merkezi destekli kripto paylaşımı yayınlayacak.

Blockchain / kripto fonlarının yeni bir yelpazesi, yatırımcılara piyasayı satın alma ve fiyattaki dalgalanmayı azaltma fırsatı sunacak.

ICO‘lar sermayeyi artırmak için tercih edilen yöntem olarak egemen olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment