Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Logosu, NASCAR Yarışlarında Boy Gösterecek

Ödeme hizmetleri firması Cash App, Bitcoin logosunu NASCAR pistine çıkarmak için NASCAR sürücüsü Darrell “Bubba” Wallace’ın aracına sponsor olduklarını açıkladı. Yapılan sözleşme sayesinde 43 numaralı Chevrolet Camaro marka ve model aracın üzerinde hem Cash App hem de Bitcoin logoları görülecek.

Aracın bu Pazar günü yapılacak olan Auto Parts 500 yarışında yer alacağı ve üç milyondan fazla izleyicinin logoyu görebileceği açıklandı.

Jack Dorsey Bitcoin Desteğini Sürdürüyor

Twitter CEO’su Jack Dorsey de bu gelişmeyi kendi Twitter hesabından paylaştı. Dorsey hem Twitter hem de Square CEO’su olarak biliniyor ve Cash App de direkt olarak Square’e bağlı. Twitter CEO’sunun Bitcoin’i daha fazla kitleye tanıtmak istemesinin altında ise iki sebep var.

Cash App, özellikle Bitcoin ödemelerini kabul etmeye başladıktan sonra ciddi kazanç elde etti. Birinci sebep Cash App’in karlılık oranı iken ikinci sebep Dorsey’in Bitcoin’e olan inancı gibi gözüküyor. Ünlü CEO daha önce de Bitcoin’in yayılması ve kullanımının artması için Afrika’ya çeşitli turlar düzenlemiş ve orada konferanslara katılmıştı.

Bitcoin’in geleceğine inanan CEO’lardan birisi olan Dorsey’in bu adımlar şu an için küçük gözükse de ana akım kitlelerin BTC’yi tanıması için bunların kritik öneme sahip olduğunu söylemek mümkün.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment