Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Chainlink Fiyatı 20 Dolara Çıkabilir Mi? Analist Açıkladı

Bir zamanlar top 30 arasında bile yer almayan Chainlink, son aylarda elde ettiği yükseliş ile beraber toplam piyasa değerine göre en büyük 8. kripto para birimi olmayı başardı. Chainlink’in bu yükselişi bazılarına göre basit bir pump olarak görülse de bunun son 24 saat içerisinde %12 yükseliş elde ederek yeniden 8 doların üstüne çıkması yatırımcıları heyecanlandırmaya devam ediyor.

Chainlink Yükselişi Durdurulamıyor

Yılın başından beri %200’e yakın artış elde eden LINK, sadece fiyat olarak değil aynı zamanda altyapısal gelişmeler olarak da ciddi bir kademe kaydetti. Chainlink ağındaki aktif adreslserin sayısında %50’nin üzerinde artış var. Kripto para araştırma firması Santiment ise LINK yatırımcılarının %64’ünün karda olduğunu vurgulamakta.

Peki LINK’în bu yükselişi nereye kadar yükselecek ve bazı analistlerin ifade ettiği çılgın seviye 20 dolar görülebilecek mi? Kripto para analisti Cantering Clark, yayınladığı gönderisinde Bitcoin yönünden bir bozulma gelmezse LINK’in çift haneli seviyelere yükselmesinin önünde hiçbir engel olmadığını vurguladı.

Analist tweet’inde de LINK’in önemli bir trend çizgisinin dışına çıktığını ve yükseliş açısından yeni bir kanala girdiğini vurguladı. Eğer Bitcoin ralliyi devralmaz ve ilgiyi üstüne çekmezse, LINK tüm zamanların rekorunu kırabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment