Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Madencilik Çiftlikleri: Rusya Leningrad Bölgesinden Davet

Rusya Leningrad bölge valisi Alexander Drozdenko, madencilik çiftliklerinde çalışmaları için madencilere genel bir davetiye gönderdi. Leningrad Nükleer Enerji Santrallerini (LNPP) kripto para madenciliği ile değerlendirmek istiyorlar.

Duyuru, Fırsatlar Enerjisi adı verilen üç yıllık küçük ve orta ölçekli işletme (KOBİ) forumunun bir parçası olarak yapıldı. 600’den fazla işletme sahibi ve ulusal temsilci de forumda yer alıyordu. Vali Drozdenko:

“Bitcoin üretimi için ilk olarak geniş alanlara ve ucuz elektrik gücüne ihtiyaç vardır. Bildiğiniz üzere, LNPP-2 yapımı Sosnovy Bor’da tamamlanıyor ve ilk nükleer enerji santralleri için geniş alanlar bırakılıyor. Leningrad NPP, ucuz enerji için tasarlanmış teknopark olarak kullanılabilir.”

Açıklamalar Rus hükümetinin kripto paraları ne kadar benimsediğinin iyi bir örneği niteliğindedir. Yakın zamanda duyurulan Ethereum ortaklığı ve ICO’lar için potansiyel konumlar açmaları da Blockchain ve kripto paraları nasıl karşıladıklarını gayet açık bir şekilde ortaya koyuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment