Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İspanya’daki Carrefour Şubelerinde Bitcoin Satışı Başladı

20 Eylül’de İspanyol Bitcoin ödeme platformu Bitnovo, İspanya sakinlerinin, ülke çapında bulunan elli Carrefour şubesinde içerisine önceden yüklenmiş Bitcoin kartlarını alabileceklerini açıkladı.

Bitnovo, ülkede bulunan tanınmış Carrefour mağazalarının ellisinde önceden yüklenmiş Bitcoin kartlarını piyasaya sürerek genişlemeye devam ediyor. İspanya şuanda dünya çapında 30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren Carrefour’un en popüler 2. pazarı konumunda. Carrefour’da satılmaya başlanan Bitcoin kartları, Bitnovo’nun İspanya genelinde 4.000’i aşkın fiziksel noktada olmasını planladığı ve Visa markalı Bitcoin banka kartını piyasaya sürme çalışmasının bir parçası olarak görülüyor.

Bitnovo şunları söylüyor: “Gezegenin dört bir yanında kripto paraları güçlendirme isteği ile yeni bir ürün yarattık. Carrefour’da Bitcoin satın alabilirsiniz. Kolay, hızlı ve güvenli. Kayıtlara da gerek yok.”

İspanyol sakinler artık kayıt işlemi olmadan Bitcoin satın alabilirler

Bitnovo tarafından satın alınabilecek olan Bitcoin kartları, mağazanın hediye kartı rafında restoran kuponları, Itunes kartları ve diğer bu işlevde olan kartların yanında satın alınabilir durumda. Şirket, müşterilerin Bitcoin kartlarını nakit veya kredi kartı ile ve kayıt olmaksızın alabileceğini belirtti. Bitnovo tarafından yüklenmiş bir Bitcoin kartı satın almak için, İspanyol sakinleri elli ortak konumdan birine gidebilir ve istediği miktarda kart satın alabilir. Şirket Bitcoin kartlarının herhangi bir BTC tabanlı cüzdan içine anında aktarılabileceğini söylüyor.

Bitnovo:”Hediye kartı biçiminden dolayı hediye olarak vermek ve akrabalarınızı veya arkadaşlarınızı kripto paraların heyecan verici dünyasına başlatmak için ideal. Kartlarımızdaki Bitcoin’leri bizim bünyemizde tutmak zorunda değilsiniz. İstediğiniz cüzdana aktarabilir ve orada saklayabilirsiniz. Bu çok hızlı bir işlem, oturum açma ya da kayıt olmasızın gerçekleştirilebilir.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment