Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin.org’un Kurucusu Cobra’dan, Twitter CEO’suna Ağır Suçlama

Bitcoin.org‘un ve Bitcointalk.org‘un kurucu ortaklarından birisi olan ve sivri dili ile tanınan Cobra, özellikle geçtiğimiz tarihlerde yaptığı kripto para yorumları ile gündeme oturmuştu ve görünüşe göre formundan da bir şey kaybetmemiş.

Bitcoin‘i kral kripto para birimi olarak niteleyen ve diğer kripto paraları ”shitcoin” olarak niteleyen Cobra, bu sefer Twitter CEO’su Jack Dorsey‘i topa tuttu ve kendisini Bitcoin’in ününü kullanmakla suçladı.

Cobra konu hakkında yayınladığı tweet içerisinde  ünlü CEO’yu çıkar amacıyla Bitcoin kullanıcılarını kullanmak ve Square Crypto isimli projenin sadece Dorsey’in asıl projesi Cash App’e daha fazla kullanıcı çekme amacıyla yapıldığını ifade etti.  Dorsey açıklamanın devamında Jack’in kendisini topluluğa çok kurnaz bir şekilde sergilediğini ve topluluğun da buna karşılık CashApp’i büyüttüğünü vurguladı.

Cobra açıklamasının devamında sadece Dorsey’e yüklenmediğini ve liberal elit kesimin kontrol edemedikleri şeyleri sevmediğini ve asla da sevmeyeceklerini ifade etti. Bitcoin basın saatine göre dün gece elde ettiği 5.400 üzeri yükselişi kaybetti ve önce 5.300 doların, daha sonra 5.200 ve en son da 5.100 doların gerisine düştü. Bitcoin’in 5.097 dolar seviyesine düşmesi genel olarak diğer kripto paraları da etkisi altına aldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment