Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum Kurucu Ortağı Joseph Lubin: ETH Fiyatı 1000 Kat Artacak!

Ethereum kurucu ortaklarından Joseph Lubin, katıldığı bir etkinlikte önemli açıklamalar yaptı. Ethereum ekibi olarak alt yapı çalışmalarına çok ciddi önem verdiklerini ifade eden başarılı yönetici, Etheruem 2.0’ın tam anlamıyla gelmesi ile birlikte, kripto para sektöründe ETH’nin kapladığı yerin çok artacağını ve ETH’nin bir ‘standart sistem’ haline geleceğini söyledi.

Global çapta ETH kullanımının çok artacağını ifade eden Lubin, buna paralel olarak da Ethereum fiyatının bin kata varan bir artış yaşayacağını iddia etti. Lubin, Ethereum 2.0’ın hız ve güvenlik konusunda ağa müthiş bir etki yapacağını da sözlerine eklerken; birçok projenin de ağ olarak gelecekte Ethereum’u seçeceğine olan inancını yineledi. Başarılı isim, şöyle konuştu:

”Ethereum ekosistemi gerçekten de bu değişiklikleri hızlıca yapabilmek için gereken her türlü kaynağa, uzmanlığı ve çeşitliliğe sahip. Bu tarz bir ekosistemi geliştirmek; çok büyük miktarda bir emek ve çaba istiyor ve bu da ancak zamanla mümkün oluyor. İkincil bir katman olarak çok büyük bir mesafe katedeceğimize olan inancımız da sabit ve zaten iyi olan sistemimizi daha da iyi yapmak istiyoruz. Zaten tüm bu hamleleri hayata geçirdiğimizde, iki yıl içinde bence ETH fiyatı 1000 kat artacak.”

Lubin’in iddiaları eğer gerçekten doğru çıkar da Ethereum fiyatı 1000 kat artarsa, kaba taslak bir hesapla, ETH’nin iki yıl içinde değerinin 170 bin dolar olacağı tahmin ediliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment