Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Sayesinde Hayalindeki Arabaya Kavuştu

Çocukluğundan beri arabalara büyük ilgi duyan bir Reddit kullanıcısı, almak istediği kırmızı Audi marka arabaya bitcoin sayesinde kavuştu. Kullanıcı, sanılanın aksine sahip olduğu bitcoin’in tümünü Audi’ye harcamadığını söyledi.

Reddit kullanıcısı acejosh11, mayıs ayında bitcoin ile 2013 model Audi S4 aldı. Aracın güncel ikinci el fiyatları 17 bin dolardan başlıyorAcejosh11, Audi almasının arkasında sevdiği bir YouTuber olduğunu söyledi. Aynı model Audi’si olanlar fotoğraf paylaşımında bulunurken arabanın rengine bayılanlar da yorumlarda kendilerini belli etti.

Kaynak

HerrKrinkle isimli bir kullanıcı, yatırımcının Audi marka araç almasına itiraz ederek “Bitcoin harcanacak bir şey değil! 3 yıl sonra bunu hatırlatırım.” dedi. 

Bitcoin’inin  yüzde 40’ını arabaya harcadı

Acejosh11, 2016 yılında btc aldığını açıkladı. Kullanıcı, 2017 yılındaki çöküşle birlikte parasının %90’ını kaybettiğini söyledi. “1.5 bitcoin’im vardı ve 1.3’ünü sattım” diyen kullanıcı, birkaç yıl elinde bir miktar ethereum ve btc tuttuğunu belirtti. Mart 2020’de btc’nin 3 bin 800 dolara düşmesiyle kendisini ‘şanslı’ olarak nitelendiren yatırımcı, 4 bin 500 dolardan birkaç btc alabildiğini dile getirdi.

“Aldığım bitcoin’leri hala tutuyorum, sadece 1 tanesini geçen hafta 10 bin dolarken sattım.”

“Bitcoin ile araba almaktan vazgeçin!”

Milliohm adlı bir Reddit kullanıcısı, değeri yüksek olan bir varlığın değersiz şeyler için harcanmasının doğru olmadığını ifade ederek “birkaç yıl bekleyin, araba yerine ev alın” dedi. 500’ün üzerinde yorum gelen gönderiye cevap verenler arasında acejosh11 da bulunuyor. Yatırımcı, bitcoin ile Audi aldığını söyledi ve “Katılıyorum. Herkes tüm bitcoin’imi Audi’ye harcadığımı sanıyor. Fakat aslında sahip olduğum bitcoin’lerin çok az bir miktarını sattım.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!