Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Duyurdu Fiyatı Yüzde 20 Yükseldi: Ankr Nedir?

Ankr fiyatı kripto para borsası Coinbase’in duyurusu ile harekete geçti. Coinbase Custody ANKR işlemlerini destekleyeceğini duyurdu. ANKR fiyatı %20 yükseldi. ANKR nedir ve Coinbase Custody desteği ne anlama geliyor?

Coinbase Custody yayınladığı duyuru ile ANKR tokenı destekleyeceğini bildirdi. Kripto para borsası Coinbase’in kripto para emanet kuruluşu olarak bilinen Coinbase Custody ile kullanıcılar bugün itibarıyla ANKR yatırma ve çekme işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Coinbase Custody genellikle kurumsal yatırımcılar için tröst hizmeti verirken, bu duyuru ANKR’nin henüz borsada listelendiği anlamına gelmiyor. ANKR için Coinbase Custody kapsamında mevduat işlemlerinin başlaması, tokenın daha fazla büyük değer sahip yatırımcıyı çekmesi anlamına gelebilir.

ANKR 1 günde %20 sıçradı

Coinbase Custody tarafından desteklenen birçok diğer kripto para gibi, ANKR de duyurudan olumlu etkilendi. ANKR fiyatı 1 günde %20’den fazla yükseliş gösterdi ve 0,014 dolara kadar çıktı. ANKR fiyatı ciddi oranda yükseliş gösterse de 5 ay önce kırdığı 0,018 dolarlık rekordan uzakta.

ANKR-kripto-para

ANKR için 1 yıllık süreye bakıldığında ise %750’den fazla yükseldiği gözlemleniyor. ANKR için piyasa değeri 70 milyon doların hemen üzerinde konumlanırken, günlük ticaret hacmi ise 142.6 milyon doları aşıyor.

 

ANKR-kripto-para
ANKR fiyatı için 24 saatlik değişimi gösteren grafik. Kaynak

Ankr nedir?

Ankr 2017 yılında Kaliforniya Berkeley Üniversitesi’nde kuruldu. Ana merkezi San Francisco’da bulunan Ankr’nin arkasındaki ekip Şangay, Bükreş, Moskova, Amsterdam, Hindistan ve Güneydoğu Asya’da bulunan dünyanın dört bir yanındaki ofislerde faaliyet göstermektedir.

Ankr, Web3 için bir altyapı platformu ve pazar yeri inşa etmeyi hedeflemektedir. ANKR, kullanıcılarının blockchain teknolojisine ve DeFi uygulamalarına kolayca bağlanmasını amaçlıyor. Ankr tescilli bulut altyapısı, bağımsız ve esnek bir şekilde çalışır. Ankr platformu kullanıcılarına özelleştirilmiş ve kullanıcı dostu API çözümleri vadediyor.

ANKR, platformun yerel kripto parasıdır. ANKR token için dolaşımdaki arz 21 Ocak itibarıyla 6.4 milyardır. Binance, Bithumb, Upbit, KuCoin ve Huobi gibi platformlar ANKR tokenı listeleyen borsalar arasındadır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!