Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin SV Olayında İlginç OKEx ve SBI Holdings Gelişmesi!

15 Nisan tarihinde Binance kripto para borsası son dönemlerin tartışmalı ismi Craig Wright sebebiyle Bitcoin SV‘yi platformundan kaldıracağını açıkladı ve adeta gündeme bomba gibi düştü.

Binance CEO’su Changpeng Zhao tarafından sahtekar olarak nitelendirilen Craig Wright, konu hakkında net bir açıklama yapmasa da, onun yerine konuşan Calvin Ayre de CZ’yi benzer suçlarla itham etti. Binance’nin eylemi sonrası ShapeShift kripto para borsası da BSV’yi delist ettiklerini açıklarken, Kraken borsası ise kullanıcılarına konu hakkında anket gönderdi.

Bütün bunlar kripto para piyasasında nispeten olumsuz anılan Craig Wright’ın kripto para birimi için normal olarak gözükse de, OKEx ile SBI Holdings’in kripto para borsası tarafından yapılan duyuru birçok yatırımcıyı ciddi anlamda şaşırttı.

OKEx gerek Twitter gerekse de resmi sitesinden yaptığı duyuruda, BSV’nin birkaç kripto para borsasından delist edilmesi konusunda açıklamalarda bulundu ve  şuan için BSV’nin delist etme kriterlerine uymadığını ve bu sebeple BSV’yi delist etmeyeceğini vurguladı.

OKEx’in yanı sıra Japonya’nın en büyük finansal kurumlarından birisi olan SBI Holdings’in kripto para borsası da tam tersi bir eyleme imza atarak Bitcoin Cash’i platformlarından çıkartacağını duyurdu. Bunun yanı sıra birçok kripto para borsası ve cüzdan uygulaması da Twitter üzerinden son günlerde Bitcoin SV’nin delist edilip edilmemesi gerektiği hakkında anketler yayınlamaya başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment