Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin SV Düşerken, Bitcoin Cash Çıkıyor – BSV Başka Borsalardan da Delist Edilecek Mi?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance, 15 Nisan tarihinde Bitcoin SV (BSV) olarak bilinen kripto para biriminin delist edileceğini açıkladı ve adeta bombanın pimini çekti. Craig Wright ve bir Twitter kullanıcısı olan ”hodlonaut” arasında başlayan olaylar ve Craig’in ilgili kullanıcıyı dava etmesi alevleri körükledi ve Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun geçtiğimiz günlerde ”Bu olaylar durmazsa, Bitcoin SV’yi delist ederim” uyarısına rağmen durum çözüme ulaştırılmadı.

Binance borsası bunun üzerine BSV’yi platformdan çıkarttığını duyurdu ve bu haber anında BSV fiyatını alaşağı etti. Bitcoin SV basın saatine göre %12.50’lik bir düşüş ile 61 dolara ve toplam piyasa hacmine göre en büyük 13. kripto para birimi konumuna kadar geriledi.

Bitcoin Cash ağı için verilen savaşın galibi BCH ise basın saati itibariyle %10.32’lik bir artışa sahip. Bunların yanı sıra Shapeshift kripto para borsasının CEO’su da Binance ile omuz omuza olduklarını belirterek önümüzdeki 48 saat içerisinde BSV’yi platformdan delist edeceklerini açıkladılar.

Son olarak Kraken kripto para borsası da kullanıcıları için BSV’yi delist etme konulu bir anket yayınladı ve basın saatine göre 25.391 oyun %75’i Bitcoin SV’nin platformdan çıkartılması gerektiği şıkkını işaretledi. Görünüşe göre BSV’yi zor günler bekliyor.

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment