Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıcak Gelişme: Binance, Bitcoin SV’yi Delist Etti – ”Craig Wright Sahtekardır”

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Binance, Bitcoin SV’nin önde gelen isimlerinden olan Craig Wright ile ilgili bir haftadır gündemde olan mesele nedeniyle, BSV’yi platformundan delist edeceğini duyurdu.

Kripto para borsası 15 Nisan tarihinde resmi Twitter ve blog hesabından yayınladığı bir gönderide 22 Nisan tarihinde borsadaki bütün BSV trading paritelerini delist edeceğini vurguladı. Olay aslında Binance CEO’su Changpeng Zhao’nun geçtiğimiz günlerde Craig Wright’ı sert bir dille uyarması ve olayların devam etmesi durumunda BSV’nin delist edilebileceğini aktarması sonrası yaşandı.

CZ’nin ilgili gönderisine inanılmaz bir destek geldi ve tweet’lerin birçoğu BSV’yi delist etmeyi destekledi. Binance kripto para borsasının BSV’yi delist etmesine neden olan ilk olay ise, hodlonaut isimli bir Twitter kullanıcısının, Craig Wright’a sahtekar demesi ve Wright’ın söz konusu kullanıcıyı dava etmesi ile ortaya çıktı.


Hodlonout isimli Twitter kullanıcısı aynı zamanda geçtiğimiz günlerde görevini başarıyla tamamlayan ”Lightning Meşalesi” projesini de başlatan kişiydi. Söz konusu proje temel olarak Lightning Network’un ne kadar etkili ve verimli çalıştığını göstermek için her bir kullanıcının kendinden önceki kişinin eklediğinin üzerine bir miktar daha BTC ekleyerek (sats) diğer kişiye aktarması olarak bilinmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment