Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin SV, Tayland’ın En Büyük Dota 2 Turnuvasının Sponsoru Oldu

15 Kasım tarihinde Bitcoin Cash ağında yaşanan hard fork ile ağ bölünmesine giden ve yeni bir kripto para birimi olarak ortaya çıkan Bitcoin SV, sert piyasa koşullarına rağmen sponsorluk çalışmalarına devam etmekte. Calvin Ayre ve Satoshi Nakamoto olduğunu iddia eden Craig Wright‘ın liderliğini yaptığı proje, Tayland içerisinde düzenlenecek olan büyük bir e-spor turnuvasına sponsor oldu.

Hivr tarafından atılan bir tweet ile bildirildiğine göre, Bitcoin SV artık Tayland’ın Dota 2 oyunu için olan en büyük e-spor turnuvasının sponsoru haline geldi. Dota 2, devasa bir kitleye sahip önde gelen bilgisayar oyunlarından birisi olarak biliniyor ve aynı League of Legends gibi dünyanın birçok bölgesinde ciddi ödüller veren turnuvalar ile de tanınırlığa sahip.


Söz konusu e-spor etkinliğinin Facebook sayfası da, Bitcoin SV ve cüzdan uygulaması Hivr’nin sponsorluğunu gösteren bir görsel yayınladı. Bitcoin SV özellikle yaşanan hard fork olayları ve Craig Wright tarafından Bitcoin değerini 1.000 dolara indirme tehditleri ile anılmış ve birçok topluluk üyesi tarafından eleştirilmişti. Basın saatine göre piyasa hacmi açısından onuncu en büyük kripto para birimi konumunda ve %9 civarında bir düşüş yaşıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment