Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin SV’ye Bir Kötü Haber Daha!

Bitcoin SV (BSV), 2018 yılının Kasım ayında Bitcoin Cash ağında uygulanan hard fork ve devamında meydana gelen hash savaşları sonucunda ortaya çıkan nispeten yeni bir kripto para. Ancak BSV’nin önderlerinden olan Craig Wright, Satoshi Nakamoto olduğunu iddia etmesiyle bu piyasa içerisinde neredeyse herkesin tanıdığı bir isim olmayı başardı.

Ancak ne yazık ki bu tanınırlık, BSV için pek olumlu olmadı ve geçtiğimiz günlerde Binance kripto para borsası Craig Wright ile ilgili sıkıntılar yüzünden BSV’yi delist ettiklerini duyurdu. Bu duyuruyu daha sonra ShapeShift ve Kraken kripto para borsaları takip etti.

Dünyanın en çok hesaba sahip kripto para cüzdan uygulamalarından birisi olan  Blockchain.com CEO’su ve kurucu ortağı Peter Smith geçtiğimiz 15 Nisan tarihinde kendi resmi Twitter hesabından yaptığı duyuru ile BSV desteklemeyeceklerini açıkladı.

BSV için satma veya gönderme işlemlerini Ocak ayında başlatmış olmalarına rağmen bu kararın arkasında olduklarını belirten CEO, önümüzdeki 30 gün içerisinde Bitcoin SV’nin Blockchain tarafından desteklenmeyeceğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment