Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Tekrardan 5.600 Seviyesine Çıktı, Piyasa Yeşillendi!

Bitcoin oldukça kazançlı geçen Nisan ayı sonrasında hafif bir duraksama ve düzeltme yaşasa da, 3 Mayıs itibariyle yükselişin bitmediğini ve 6.000 dolara kadar çıkmanın mümkün olduğunu kanıtladı.

Geçtiğimiz günlerde tekrardan 5.200 dolara kadar gerileyen BTC, basın saatine göre CoinMarketCap üzerinde 5.600 dolar üzerine çıktı ve %3.61’lik bir yükselişe sahip. Bitfinex gibi bazı kripto para borsalarında 5.800 doları bile aşan Bitcoin’in birim fiyatı, doğal olarak altındaki diğer kripto para birimlerini de etkiledi ve piyasaya genel bir yükseliş havası hakim oldu.

Toplam piyasa değerine göre ikinci sırada yer alan Ethereum %1.14’lük yükseliş ile hala 160 dolar ile 165 dolar arasında sıkışmaktan kurtulamadı. Top 10 içerisinde düşüş yaşayan sadece iki kripto para birimi var ve bunlar sırasıyla %0.15’lik düşüş sergileyen stabil kripto para Tether ile %0.24’lük düşüş yaşayan Stellar Lumens oldu.

Top 10 içerisindeki hareketliliğin yanı sıra son bir hafta içerisinde top 20 içerisine dahil olan ve Binance tarafından da listelenmesi ile ses getiren COSMOS, basın saati itibariyle %8.53’lük yükselişe sahip ve hemen üzerindeki Bitcoin SV‘yi zorlamayı sürdürüyor. COSMOS‘un bir anda böylesine yükselmesi ve hala yükselişini sürdürmesi, top 10’a giriş yapacak yeni bir kripto para biriminin ortaya çıktığını gösteriyor olabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment