Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Toparlanırken Meme Coinlerde Ralli Havası: Yüzde 70 Yükseliş Var!

Bitcoin ve kripto para fiyatları sert düşüş sonrası toparlanma emareleri gösterirken meme coinler bu süreçte yine yükselişe liderlik ediyor.

Bitcoin yaklaşık 20 gündür yaşadığı düşüş ile birlikte kripto para piyasasını geri çekilmeye sürüklemişti. Dün yaşanan düşüş ile birlikte 58.500 dolarlara kadar gerileyen Bitcoin, aldığı tepki ile birlikte 61.600 dolar seviyesine kadar yükseldi.

Bitcoin toparlanma yaşarken genel kripto para piyasasındaki yükselişe meme coinler liderlik etmeye başladı. Meme coinlerin geneli çift haneli kazançlar elde ederken ilgili tokenlar Bitcoin düşüşünde en çok yara alan kripto para türlerinden olmuştu.

WIF, BRETT ve BONK coin çift haneli kazanç elde etti

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta en değerli 100 kripto para birimi arasında yer alan Dogwifhat (WIF) %18,5 yükselişe ev sahipliği yaparken Breet (BRETT) %18,2 yükseliş yaşadı.

Öte yandan Solana ağında en popüler meme coinlerden bir olan Bonk (BONK) %17 arttı ve Pepe (PEPE) %11,6 yükselişle FLOKI ise %9,8 artışla onu takip etti.

İlk yüzde yer almayan meme coinlerde ise %68,2 artış yaşayan Popcat (POPCAT), %65 yükseliş yaşayan Michi (MICHI) ve %49,5 yükselen HABIBI dikkat çekti.

Dogecoin ve Shiba Inu sessiz

En büyük meme coinler Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) meme coin rallisinde sessiz kaldı. DOGE yalnızca %5 artarken Shiba Inu %3,3 yükselişle sınırlı kaldı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!