Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Bitcoin Cash Fiyatlarındaki Artış Sürüyor

(16 Mart 2019) Bu sabah itibariyle kripto para piyasasındaki pek çok koinin yeşile büründüğünü görebiliyoruz.

Piyasadaki Bitcoin, Ethereum ve XRP gibi önde gelen koinler kayda değer oranlarda artış yaşıyorlar ve bu artışın piyasa geneline yansıdığını söylemek mümkün.

Bitcoin

Kripto para piyasasının en büyük koini olan Bitcoin son yirmi dört saat içerisinde yüzde 3.52 oranında artış yaşadı ve 4 bin 59 dolar seviyesine yükselmeyi başardı.

Geçtiğimiz haftalarda 4 bin dolar barajına ulaşmak için çabalayan Bitcoin, geçtiğimiz güne kıyasla yaşadığı artış sayesinde bu barajın üstünde kalmayı başardı.

Son yirmi dört saat içerisinde 10.7 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Bitcoin’in anlık piyasa değeri 71.4 milyar dolar değerinde.

Ethereum

Bitcoin’n ardından piyasanın en büyük ikinci koini olan Ethereum da aynı zaman dilimi içerisinde yüzde 6.55 oranında artış yaşadı ve 143 dolar seviyesine yükseldi.

Dünden bugüne 5.2 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşan Ethereum’un anlık piyasa değeri ise 15.1 milyar dolar düzeyinde seyrediyor.

XRP

Ripple’ın tokenı olan XRP de aynı zaman dilimi içerisinde yüzde 3.16 oranında artış yaşadı ve 0.322 dolar seviyesine yükseldi.

XRP bunun yanı sıra 761 milyon dolarlık ticaret hacmiyle birlikte piyasa değerini 13.3 milyar dolara çıkarmayı başardı.

Bitcoin Cash

An itibariyle piyasanın en öne çıkan koinlerinden birinin Bitcoin Cash olduğunu söyleyebiliriz.

Son yirmi dört saat içerisinde yüzde 17.75 gibi epey ciddi bir artış yaşayan Bitcoin Cash yaşadığı bu artışla birlikte epey ilgi çekmeyi başardı.

Bitcoin Cash bu artış sayesinde 157 dolar seviyesine yükselmiş durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment