Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Ethereum Fiyatları Düşüyor, Piyasa Toparlanıyor

(17 Mart 2019) Bugün kripto para piyasasının öğle saatleri itibariyle ne durumda olduğuna baktığımızda pek çok koinin düşüş halinde olduğunu görüyoruz.

Geçtiğimiz gün kayda değer oranlarda artışlar yaşayan Bitcoin, Ethereum ve Bitcoin Cash gibi kripto paralar an itibariyle düşüş haline girmiş durumdalar. Ancak şu anki sürecin tam anlamıyla bir “düşüşten” ziyade bir “toparlanma” süreci olduğu söylenebilir.

Bitcoin

Piyasanın en büyük koini olan ve kısa süre önce 4 bin dolar sınırını aşmayı başaran Bitcoin an itibariyle 4 bin 19 dolar gibi bir fiyata sahip.

Bitcoin her ne kadar yüzde 0.97 oranında düşüş yaşamış ve piyasa değeri olarak 70.7 milyar dolar seviyesine gerilemişse de 4 bin dolar seviyesinin üstünde kalmaya devam ediyor.

Ethereum

Geçtiğimiz gün artış yaşayan ve 140 dolar barajının üstüne çıkmayı başaran Ethereum an itibariyle yüzde 2.16 oranında düşüş yaşıyor.

Ethereum bu düşüşle birlikte fiyat bazında 140, piyasa değeri bazında ise 14.7 milyar dolar seviyesine geriledi.

Ethereum yaşadığı bu düşüşe rağmen en yakın rakibi XRP’yi geride bırakmaya ve piyasadaki en büyük ikinci koin pozisyonunu korumaya devam ediyor.

XRP

XRP son yirmi dört saat içerisinde yaşadığı yüzde 0.99 oranındai düşüşle birlikte 0.318 dolar seviyesine gerilemiş durumda.

XRP de diğer koinler gibi geçtiğimiz gün artış yaşamış ve 0.32 dolar seviyesinin üstüne çıkmayı başarmıştı. Ne var ki XRP de yaşadığı artışın ardından toparlanmaya ve gerilemeye başladı.

Bitcoin Cash

Belki de geçtiğimiz günün en dikkat çeken koini olan ve çok ciddi oranlarda değer artışı yaşayan Bitcoin Cash de diğer koiler gibi düşüş halinde.

An itibariyle 152 dolardan satışa sunulan Bitcoin Cash son yirmi dört saat içerisinde yüzde 3.29 oranında kayıp yaşadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment