Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Winklevoss: Kripto Para Sektörü Olgunlaşmaya Devam Ediyor

Cameron Winklevoss kısa süre önce paylaşılan bir blog gönderisinde kripto para sektörünün geleceğine ilişkin bazı yorumlar yaptı. Winklevoss‘un düşüncelerine göre kripto paralar, git gide daha fazla insanın ilgisini çekmeye başladılar ve bu durum sektörün uzun vadede epey işine yarayacak.

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden olan ve kardeşi Tyler Winklevoss ile birlikte Gemini adlı kripto para borsasının yönetimini üstlenen Cameron Winklevoss, sektörün mevcut ve gelecekteki durumlarına ilişkin bazı açıklamalarda bulundu.

Kripto para fiyatlarının geçtiğimiz yıl boyunca düşüş yaşadıklarını ancak son zamanlarda kripto paralara ilgi duyan kişilerin sayısında bir artış gözlemlediğini belirten Winklevoss, şu açıklamayı yapıyor:

“Kripto para piyasası eskisine kıyasla çok daha olgun durumda. Bitcoin’in fiyatı 400 dolardan 4 bin dolara kadar yükseldi. Kripto paralar büyüdükçe Gemini de büyüdük. Ekibimiz 25 kişiden 200 kişiye büyüdü ve son üç yıl içerisinde elde ettiğimiz başarıları düşündük.”

Cameron Winklevoss, günümüzde teknoloji alanında çalışan birçok kişinin kripto para ve Blockchain sektörlerine geçiş yapmaya başladıklarını ve bu sektörlerde çalışmak istediklerini vurguluyor.

Bu sektörlerde sürekli olarak yenilikçi projelerle karşılaştığını belirten Winklevoss, sektörün bu projeler sayesinde çok daha büyük bir hal almaya başladığını düşünüyor.

Winklevoss ayrıca kripto para piyasasındaki düşüşün aslında piyasayı ciddi anlamda olgunlaştıracağına inanıyor. Öyle ki Winklevoss, şu sıralar sektör genelinde atılacak her sağlam adımın sektörün geleceği için büyük önem taşıdığını düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment