Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Kripto Paralar için Büyük Yükseliş Tahmini: İşte Analistin 2025 Beklentisi!

Popüler ekonomist, Bitcoin (BTC) ve kripto para yükselişlerinin devam edebileceği tarihi açıkladı.

Ekonomist Alex Krüger kısa süre önce yatırım firması Arca’nın baş yatırım sorumlusu Jeff Dorman ile yaptığı röportajda, kripto para piyasasına ilişkin konuştu.

Kirpto paralar dahil risk ürünlerinde 2025 yılının ortalarına kadar bir yükseliş görülebileceğini söyleyen Krüger, ortamın buna çok müsait olduğuna değindi.

Özellikle kasım ayındaki ABD seçimlerine kadar Bitcoin’de çok beklenmedik yükselişler görülebileceğini dile getiren ekonomist, Bitcoin yükselirse her şey yükselir açıklamasıyla dikkat çekti.

Buna karşılık ABD’den gelecek sürpriz bir seçim sonucunun piyasada ciddi dalgalanmalar yaratabileceğini kaydetti.

Benim Bitcoin’e bakış açım yılsonuna kadar yükseliş yönünde olmaya devam edecek. Ve eğer bu gerçekleşirse… her şeyi beraberinde taşıması mantıklı. Bitcoin yükseldiğinde genellikle her şey yükselir. Bu kadar basit. 2025 gibi orta vadede piyasa yükselmeye devam etmeli. Bu durumda piyasa, S&P 500 endeksi, NASDAQ, risk varlıkları, hisse senetleri ve borsa yatırım fonlarıdır (ETF’ler), nihayet Bitcoin ve Ethereum’u artık kalıcı olarak makro tarafa bağladılar. Bu korelasyon ileri geri gidip geliyor. Kesinlikle var.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!