Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Kripto Paralara Dair FUD’lar Arttı, Tarihsel Olarak Yükseliş Sinyali Geldi!

Son yaşanan düşüş ile birlikte Bitcoin ve kripto paralara dair artan ayı piyasası FUD’larının bir yükseliş sinyali olabileceği ifade edildi.

On-chain analitik platformu Santiment 24 Ağustos tarihinde yaptığı paylaşımda, kripto para piyasasında çok kritik bir noktaya değindi. Santiment, kripto para piyasası yatırımcılarının bulunduğu piyasadan sık sık “ayı” olarak bahsetmesinin piyasanın toparlanacağına dair büyük bir sinyal olduğunu söyledi.

Santiment ayrıca tarihsel olarak FUD’ların, fiyatları önemli bir seviyede yükseltme ve toparlanma potansiyeli taşıdığını ifade etti. Platform yaptığı açıklamada, ayrıca geçtiğimiz hafta Bitcoin ve kripto paraların genelinde yaşanan büyük çöküşün ardından “ayı piyasası” söyleminin ciddi oranda arttığını dile getirdi.

Birçok kripto para aktörü yaşanan düşüşü Santiment gibi boğa öncesi son çöküş olarak nitelendirdi. Popüler kripto para analisti Benjamin Cowen geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşmda, Bitcoin‘in önceki halving (yarılanma) döngülerinde olduğu gibi yine destek seviyesinin altına düştüğünü ve bunun boğa öncesi son çöküş olabileceğini belirtmişti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!