Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hacklenen Solana Tabanlı Kripto Para Borsasından Müjde: Yeni Coin ve Airdrop Geliyor!

Solana (SOL) tabanlı merkeziyetsiz borsa (DEX) Cypher, yeni bir token çıkaracağını ve bir kısmını airdrop olarak dağıtacağını söyledi.

Bu ayın başında siber saldırıya uğrayarak 1 milyon dolardan fazla yara alan Cypher 23 Ağustos tarihinde yaptığı duyuruda, yeni token planlarından bahsetti. Yapılan açıklamaya göre Cypher, saldırının ardından toparlanma ve büyüme düşüncelerinin bir parçası olarak token satışı düzenleyecek.

Ekip başlangıçta eylül ayını sonu için planlanan ilk merkeziyetsiz borsa arzını (IDO) hızlı bir şekilde gerçekleştirmeye karar verdiğini söyledi. Söz konusu IDO, borsanın gelişimi için fon toplanmasına ve hazinenin yenilenmesine olanak sağlayacak. Cypher ayrıca düzenli işlem yapan ve istismardan etkilenen kullanıcılarına ödül verecek. 

Yapılan açıklamaya göre tokenların %45‘inden fazlası satışa sunulacak bunun yanı sıra %23‘ü ekibe, %11‘i yatırımcılara, %1,2′si danışmanlara %12‘si likidite madenciliğine ayrılacak. Kalan %7,3‘lük kısım ise airdrop olarak dağıtılacak. Borsanın airdrop’u nasıl şekillendireceği net olmasa da saldırı nedeniyle para kaybeden kullanıcılarına 50 milyon token dağıtacak.

İstismardan öcnce Solana DeFi ekosisteminin yeniden canlanmasında önde gelen bir protokol olduklarını söyleyen Cypher, şu an için en büyük önceliklerinin topluluğu için doğru olanı yapmak olduğunu dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!