Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin ve Piyasa Durağan Seyrediyor – Stellar Lumens Anlık Yükselişini Sürdürmekte

Bitcoin ve genel olarak bütün kripto para piyasası Mart ayının ikinci haftasının sonlarına doğru durağan seyrini sürdürmekte.

Lider kripto para birimi Bitcoin 3.900 dolar ile 4.000 dolar seviyesi arasında gidiş gelişini sürdürüyor. Genel olarak bütün kripto para piyasası %5 ve altı düşüş veya yükseliş gösterirken, Stellar Lumens dün gelen Coinbase kripto para borsası listelenme haberi sonrası ciddi bir artış yaşadı.

Basın saatine göre %5 ve üzeri bir yükseliş yaşayan Stellar Lumens, bir anda Tether ve Binance Coin’i geçerek toplam piyasa hacmine göre en büyük yedinci kripto para birimi koltuğuna oturdu. Stellar Lumens’in son bir aylık grafiğine bakıldığında söz konusu kripto paranın %30 civarı bir yükseliş yaşadığı görülmekte.

Stellar Lumens geçtiğimiz hafta içerisinde logo değişikliğine gideceğini açıklamıştı ve söz konusu açıklama sonrası ciddi bir artış yaşamıştı. Ancak Coinbase kripto para borsasında listelenmesi durumu ve listelenme öncesi ciddi bir alım yaşaması, Insider Trading iddialarını güçlendirdi.

Stellar Lumens’in en büyük rakiplerinden birisi olarak gösterilen XRP ise %1.05’lik yükseliş ile XLM’ye göre durgun bir görüntü çiziyor.

Top 10 kripto para birimi arasında Stellar ve XRP’nin yanı sıra Tron ve Bitcoin Cash de benzer yükselişler yaşıyor. Tron Foundation’un kurucusu Justin Sun geçtiğimiz tarihlerde çekiliş yapacağını ve 20 milyon dolar ile bir Tesla araç dağıtacağını açıklamıştı. Justin Sun’un yaptığı bu hamle ”ponzi hamlesi” olarak yorumlansa da Tron’a hafif bir yükseliş sağlamış gibi duruyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment