Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

QuadrigaCX CEO’sunun Eşi: Eşim Para Çekim İşlemlerini Cebinden Karşıladı!

Kanada tabanlı kripto para borsası QuadrigaCX 2019 yılının başından beri gündemden hiçbir zaman düşmedi ve olaylı kripto para borsasının davası hala devam etmekte.

Kripto para borsasının CEO’su Gerald Cotten’in Hindistan içerisinde hayatını kaybetmesi sonrası müşterilerin 150 milyon dolar üzerindeki fonları adeta bir anda ortadan kaybolmuştu. Ancak borsa bu durumun öncesinde 2018 yılında Kanada tabanlı bir banka tarafından hesaplarının dondurulması olayı ile boğuştu ve davayı daha sonra kazandı ve hesaplarındaki dondurma açıldı.

Cotten’in eşi Jennifer Robertson konu hakkında yaptığı açıklamada borsayı işletme konusunda pek bilgiye sahip olmamasına rağmen eşinin birçok para çekim işlemini cebinden karşıladığını belirti.

”Eşim bana 2018 yılında Kanada bankası parayı dondurduğu vakitlerde müşterilerin para çekim işlemlerini karşılayabilmek için kendi parasını QCX’e yatırdığını söylemişti. Ben Gerry’nin işine en iyi şekilde baktığına ve müşterilerine değer verdiğine inanıyorum.”

QuadrigaCX borsası bütün bu gelişmelerin arasında şu sıralar kendisine yasal süreçte yardım olacak yeni bir hukuj firması da bulmak zorunda. Mahkemenin atadığı Ernst & Young isimli denetim firması Quadriga’nın ilk hukuk firması olan Stewart McKelvey hakkında bir takım çıkar çatışması tespit etmişti ve firma artık QuadrigaCX kripto para borsasını temsil edemeyecek.

QuadrigaCX kripto para borsası hakkında geçtiğimiz aylarda çok fazla teori ortaya atıldı ve bunlardan birisi QuadrigaCX kripto para borsasının kurucu ortaklarından birisinin müşteri fonları ile BitMex üzerinden işlem yaptığıydı. Ancak konu hakkında kurucudan herhangi bir açıklama gelmedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment