Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Kripto Para Piyasası Hakkında Konuştu: Kripto Paralar ”Sıradaki İnternet Dalgasını” Getirecek

Tron Foundation‘un kurucusu ve CEO’su Justin Sun geçtiğimiz günlerde CNBC’de katıldığı bir programda kripto para birimleri hakkında oldukça önemli açıklamalarda bulundu. Tron kurucusu genel olarak endüstrinin yaşadığı gelişmelerden mutlu olduğunu ve kripto para sektörünün ileriye doğru yöneldiğini aktardı.
Sun, kripto para birimlerinin gücü ele geçirdiğine dair belirli indikatörler olduğunu ve Lightning Network ile Facebook’un bunlardan ikisi olduğunu vurguladı. Sun’un değindiği bir başka nokta ise JP Morgan’ın dolar endeksli stabil koini oldu. Bilindiği üzre ABD’nin en büyük bankası olan JP Morgan geçtiğimiz tarihlerde bankalar arası kullanmak üzere bir stabil koin piyasaya süreceğini açıklamış ve eleştirilerin hedefi olmuştu. Justin Sun ise bu durumun aslında kötünün iyisi olduğunu ve kurumsal firmalarla ana akım kitlenin kripto paralara olan ilgisini gösterdiğini vurguladı.
Tron Foundation’un kurucu ismi kripto para birimlerinin ”sıradaki internet dalgasını” getirecek teknoloji olduğunu ve TRON projelerinin  buna yardımcı olacağını ifade etti. Sun, Tron’un BitTorrent projesinin ana akım kitleye kripto paraları yaymak için bir araç olduğunu ve TRX kripto para biriminin buna yardımcı olacağını vurguladı.
Sun bütün bunların yanı sıra geçtiğimiz tarihlerde 20 milyon dolar ve 1 Tesla marka aracı bedavaya dağıtacağını açıkladı.  Toplam piyasa hacmine göre onuncu en büyük kripto para birimi konumunda olan TRX, basın saatine göre %2 gibi bir artış yaşıyor ancak yine de geçtiğimiz günlerde yaşanan gelişmelere göre sönük kaldığı bir gerçek.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment