Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin vs. Altın: Grayscale’ın Merakla Beklenen Reklam Filmi Çıktı!

Kripto para sektörünün en başarılı yatırım şirketlerinden birisi olan Grayscale Investments’ın Bitcoin odaklı yeni reklam filmi, bugün itibariyle kullanıcılarla buluştu.

AltınıBırak mottosuyla yayınlanan ve temel olarak Bitcoin ile Altın’ı birer yatırım aracı olarak kıyaslayan reklam filmi, kripto para sektöründe ciddi ilgi çekerken, konuyla ilgili şirketin resmi hesabında paylaşılan 39 saniyelik video, toplamda 95 bin kez görüntülendi.

Reklam filmi ”Altına neden yatırım yaptınız, yoksa geçmişte mi yaşıyorsunuz?” sorusu ile başlarken, daha sonra ise ”Dijital bir dünyada altının portföylerde yeri olmamalı” ifadesi kullanılıyor.

Daha sonra ise Bitcoin ile ilgili ifadeler gelmeye başlıyor. ”Bitcoin gibi dijital paralar, geleceğin ta kendisidir’ sözleri ile devam eden reklam filmi; Bitcoin’in özelliklerine konuyu getiriyor.

Bitcoin’in özellikleri ile ilgili olarak ise, ”Dijital koinler güvenlidir, sınır tanımaz ve altının aksine, kullanım alanına sahiptir” yorumu yapılıyor. Daha sonra ise, artık paketi bırakmanın zamanı geldi, Altını Bırak ve Dijital Ol sloganı ile reklam filmi sona eriyor.

Grayscale’in yaptığı bu reklam filmi, kripto para sektöründe bir anda gündemin bir numaralı maddesi haline gelirken, bu reklam ile ilgili olarak olumlu olumsuz birçok yorum yapıldı.

Bazı kullanıcılar; altının Bitcoin’den daha fazla kullanım alanına sahip olduğunu ifade ederken, bazıları bir sonraki reklam filminin XRP’ye ayrılması gerektiğini söyledi. Genel anlamda alınan tepki ise, bu işin son derece başarılı olduğu yönündeydi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment