Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin, Winklevoss İkizlerini “Aya Çıkarmaya” Hazırlanıyor

Winklevoss ikizleri Tyler ve Cameron, Bitcoin’in onları kelimenin tam anlamıyla “aya çıkarıyor” olmasıyla övünüyorlar.

Tyler Winklevoss, kripto hayranlarına beş yıl önce, o ve erkek kardeşinin, milyarder Richard Branson’ın Virgin Galactic SpaceShipTwo ile yapacakları seyahatin ödemesini Bitcoin ile yaptıklarını hatırlattı.

Tyler bir tweet ile şunları ifade etti:

“Ocak 2014’te Virgin Galactic’te bitcoin ile uzaya bir bilet aldım. 1 BTC’nin fiyatı 800 dolardı. Bu hatayı tekrar yapmayacağım. Arkadaşım Richard Branson’a “Bitcoin Milyarderlerinin” bir kopyasını gönderirken hatırladım. #Ay’a”

 Winklevoss İkizlerinden Bitcoin ile Uzay Yolculuğu!

SpaceNews’un haberinde, ticari uçuşları hayata geçirmeden önce yıllar süren testlerden sonra SpaceShipTwo’nun ilk yolculuğunu 2019 bitmeden gerçekleştirebileceğini Branson’un ağzından yazdı. Doğal olarak Winklevoss ikizleri, beş yıl önce koltuklarını ayırttıklarından, bu uçuşun ilk yolcuları arasında yer alacaklar diyebiliriz.

2014’te Tyler ve Cameron uzaya gitmek için 250.000 Amerikan Doları değerinde Bitcoin ödedi. O sırada Bitcoin 800 Amerikan Dolarına yükselmişti. Bu demek oluyor ki Branson’a kabaca 312 Bitcoin ödeme yapılmış.

20 Haziran 2019 itibariyle Bitcoin 9.500 Amerikan Doları olduğundan ödedikleri Bitcoin’in değeri bugün 2.9 Milyon Dolar. Ancak ikizler yolcukları için kesin bir tarih belirlenmemiş olmasına rağmen durumda şikayetçi değiller.

İkizler: Uzay Yolculuğu tıpkı Bitcoin Gibi Sınırları Zorluyor

Tyler ve Cameron, Branson’un o sırada test bile edilmemiş uzay gemisinden Bitcoin ile bilet almayı, insanoğlunun sınırları zorlayarak yeni teknolojilere duydukları güvenin işareti olarak gösteriyorlar.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment