Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yeni Bir Yükseliş Rallisinden Önce 9,700 Dolara Düşebilir

Bu hafta %5’in üzerinde yükseliş gösteren Bitcoin için ciddi bir direnç bölgesi olduğunu daha önce de kanıtlayan 11 bin dolar barajının bu kez aşılıp aşılamayacağı merak konusu oldu. Fakat analiste göre, Bitcoin 11 bin dolarda yaşanacak ret lie 9.700 dolara kadar düşebilir.

Şu an 11 bin doların hemen altından işlem gören Bitcoin, geçtiğimiz hafta 11 bin dolar sınırını sürekli denedi. BTC fiyatı bu hafta kısa süreliğine 11 bin değerini görse de, burada varlığını 11 bin dolardaki satış baskısı sebebi ile sağlamlaştıramadı.

Birkaç hafta öncesinde 12 bin dolar seviyesinde yaşanan gibi, 11 bin dolarda yaşanacak kesin bir ret boğaların pazardaki kontrolünü orta vadeli süreçte kaybettiği ve yine tüm kripto para sektörü için olumsuz bir havanın esebileceğini gösterebilir.

Bitcoin 11 Binden Önce 9,700 Dolara Düşebilir

Twitter’da AMD Trades adı ile bilinen ve yaklaşık 27 bin takipçiye sahip analist ve trader, BTC’nin yakın vadeli görünümü hakkında yorumlar yapmak için Bitcoin fiyat grafiğini paylaştı. Trader, Bitcoin için kritik seviyesinin 9,700 dolar olduğunu açıkladı. Analist, Bitcoin’in 9.700 dolar seviyesine dönmesi halinde, devamlı bir yükseliş trendi gösterebileceğini ve 11 bin doları aşabileceğini söyledi.

bitcoin-yukselis
AMD Trades’in paylaştığı ve kendi yorumlarını işaret ettiği BTC fiyat grafiği

Diğer Analistler de 11 Bin Doların Önemine İşaret Ediyor

Kripto para piyasasında hatırı sayılır miktarda takipçisi olan birçok analist Bitcoin için 11 bin dolar direnç bölgesinin kritikliğini vurgulamaya devam ediyor. Kripto para analisti ve traderı Josh Rager attığı tweetler ile 11 bin dolar barajının üzerindeki bir kapanışın önemini vurguluyor.

Bunlardan biri olan Hollandalı trader ve analist Michael van de Poppe, paylaştığı grafik ile şu an Bitcoin’in bir yükseliş trendi içinde olduğunu ve bunun devamlılığı için 11.100 – 11.300 barajının kırılması gerektiğini söyledi. Analist, Bitcoin’in bu seviyeleri aşması dahilinde hedefin yeniden 12 bin dolar olacağının altını çizdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment