Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yeniden 10.000 Dolar Altına Düştü! Ayı Piyasası Geri Mi Döndü?

Lider kripto para birimi Bitcoin geçtiğimiz Nisan ayından bu yana 5.000 dolar seviyesinden 14.000 dolara kadar çıksa da, yaşanan sert fiyat dalgalanmaları yatırımcıların aklını karıştırmaya ve piyasayı endişelendirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda 9.000 dolar seviyesinden 12.000 dolara kadar çıkan BTC, dün gece itibariyle yeniden 9.000 dolar bandına geriledi. Birçok kripto para analisti özellikle devam eden küresel sıkıntılar ve Çin ile ABD arasında olan ticaret savaşları nedeniyle BTC’nin yükseleceğini dile getirse de, lider kripto para birimi buna tam ters tepki verdi.

Bundan kısa süre önce Anthony Pompliano 100.000 dolar, Tim Draper ise yakında 250.000 doların mümkün olduğunu belirtmişti. Ünlü analist Murad Mahmudov da büyük resme bakıldığında 100.000 doların olası olduğuna değinse de, şu an için buna baya bir vakit var gibi duruyor. Bitcoin’in düşüşünün arkasında hiçbir belirgin sebep yok ve piyasa şu an aynı doğrultuda hatta daha çok olumlu haber ile devam etmekte. Arjantin içerisinde yaşanan seçim Arjantin halkını Bitcoin’e yönlendirmiş olsa da, görünüşe göre Bitcoin balinaları daha baskın çıktı ve fiyat düşüşe geçti.

Bitcoin basın saati itibariyle %8.60’lık düşüş yaşasa da ayı piyasası vurgusu yapmak için henüz çok erken ve bu seviyeler bir alım fırsatı bile olabilir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment