Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase’e Bir Darbe de Santander’dan mı Geldi?

Santander’ın İngiltere şubesi birkaç gün önce Coinbase ile işbirliği yapmayı durdurdu. Coinbase böylece bankacılık sektöründen bir darbe daha almış oldu.

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan Coinbase son zamanlarda bankalarla ciddi sorunlar yaşıyor. Kısa süre önce Barclays ile ilişkileri sonlanan şirket artık Santander ile de işbirliği yapamayacak.

Yeni Bir Darbe

Santander henüz bu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmış değil. Dolayısıyla şirketin şu an için çıkan iddiaları yalanlama ihtimali mevcut. Ancak kripto para sektöründeki bazı isimler Santander ve Coinbase’in artık kesinlikle işbirliği yapmadığından eminler.

Özellikle Reddit’te açılan bir başlıkla birlikte bu iddialar iyice güç kazandı:

“İngiltere’deki bir Santander temsilcisiyle görüştüm ve bana artık buradaki vatandaşların Coinbase’e para aktaramayacaklarını söyledi. Bu durum hakkında bir şikayet formu doldurdum ama bana eğer Coinbase’e para göndermek istiyorsam başka bir bankaya geçmem söylendi.”

Santander bu konu hakkında resmi bir açıklama yapıp iddiaları doğrulursa o durumda bankanın artık neden Coinbase ile çalışmadığını öğrenebiliriz.

Bu iddiaların tamamen doğru çıkmaları, İngiltere’deki vatandaşların artık eskisi kadar rahat bir şekilde Coinbase kullanamayacakları anlamına gelebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment