Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Yeniden 11.000 Dolar Altına İndi! 4 Haneli Seviyeler Görülecek Mi?

Lider kripto para birimi Bitcoin belirli bir süre yükselip 14.000 dolara kadar çıktıktan sonra ani bir düşüş ile 9.000 dolara kadar gerilemiş ve dört haneli seviyelere düşmüştü. Bundan daha sonra ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşlarının etkisi ile yatırımcıları kendisine çekmeyi başaran BTC, yeniden beş haneye çıksa da 12.000 doları test ettikten sonra düşüşe geçti.

Basın saati itibariyle 11.000 doların da altına gerileyen Bitcoin için şu an belirsizlik hakim. Bunun yanı sıra neredeyse top 10 içerisindeki bütün kripto para birimleri de Bitcoin gibi düşüşe geçti ve bu da yeni bir düzeltme döneminin başladığını gösteriyor olabilir.

Kripto para ekosisteminde yatırımcıların düşüncesinin inanılmaz önemli olduğunu göz önüne alacak olursak, şu an için kripto Twitter’ın görüşleri oldukça mühim. Ünlü kripto para analisti Josh Rager de bunu analiz etmek için kendi Twitter adresinden bir anket paylaştı ve anketin bitmesine hala 22 saat olsa da sonuçlar gelmeye başladı.

Ankete katılan 2.091 kişinin %52’lik bir kısmı 10.000 dolar seviyesinin taban olduğunu ve dört haneye düşüş olmayacağını savunurken, %48 gibi bir bölüm ise 9.000 dolara düşüşün mümkün olduğunu ifade etmekte.

BTC’nin 10.000 dolarda tutunup tutunamayacağını ise ilerleyen günlerde hep beraber göreceğiz.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment