Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fed’in Kararından Sonra Yeniden 10 Bin Dolara Doğru İlerliyor

Bitcoin fiyatı dün gece yaşanan gelişmelerin ardından yeniden yükselmeye başladı.

ABD’deki hisse piyasaları ülke genelinde yaşanan protestoların ve artmaya devam eden Koronavirüs vakalarının etkisiyle sert bir düşüş yaşadılar. Hisse piyasalarındaki bu düşüş kripto para piyasasına da yansıdı ve Bitcoin fiyatı 8 bin 900 dolara kadar geriledi.

ABD Merkez Bankası (Fed) dün gece piyasaları rahatlatmak için şirket tahvili almaya başlayacağını açıkladı. Fed’in bu açıklaması Dow Jones’a yaradığı gibi kripto para piyasasına da yaradı.

Yeniden Yükseliyor

Bitcoin fiyatı Fed’in bu açıklamasının ardından hızlı bir şekilde yükselmeye başladı. Bitcoin, gece boyunca yaşanan hareketliliğin ardından yeniden 9 bin 500 doların üstüne geldi.

Bitcoin’in günlük grafiği

Bitcoin’in 9 bin doların altına kadar düşmesi birçok kişiyi endişelendirmişti. Ancak yatırımcılar piyasada yaşanan bu hareketliliğin ardından yeniden umutlanmaya başladılar. Bazı analistler Bitcoin’in yeniden 10 bin 500 dolara doğru ilerleyebileceğini düşünüyorlar.

Josh Rager gibi isimlerse Bitcoin’in bir süre boyunca 9 bin 550 doların üstünde kalması, bunun ardından da 9 bin 800 dolar barajını aşması gerektiğini söylüyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment