Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de 2 Tanıdık Veriye Odaklanan Santiment Yükseliş Sinyaline Dikkat Çekti!

Kripto para analistleri, Bitcoin’deki (BTC) güncel duruma işaret ederek kısa süre sonra yükseliş yaşanabileceğini dile getirdi.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından aktarılan veriler, Bitcoin RSI göstergesine ve küçük yatırımcıların davranışlarına odaklandı. Bitcoin’de son 2 haftadır yaşanan düşüşlerin şimdilik ciddi bir tepki ile karşılaşamadığını belirten analistler, küçük yatırımcıların da yüklü miktarda satış yaptığını vurguladı.

Bununla birlikte RSI’ın 36 seviyesine kadar gerilediğini, aşırı satış bölgesinin baş gösterdiğini ve yakın zamanda güçlü bir yükseliş görülebileceği ifade edildi:

Bitcoin’in son 2 haftadaki düşüşün ardından hafif toparlanması şimdilik kısa ömürlü oldu. Ancak kalabalıktan sürekli olarak gelen olumsuz duyguların sabırlarının tükendiğini gösterdiğine dikkat edin. Bu sadece 36’lık düşük bir RSI ile birlikte, bir yükselişin yakın olduğuna dair güçlü göstergeler sunuyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,4 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 60.870 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!