Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bu Altcoinlere Dikkat: Temmuz’da 755 Milyon Dolar Açılacak!

Temmuz ayında 40’tan fazla projenin vesting döneminin sona ermesiyle birlikte 755 milyon dolar değerinde kripto para serbest bırakılacak.

Kripto vesting mekanizması, erken yatırımcıların ve ekip üyelerinin tokenlarını satmasını engelleyerek, projelerin erken aşamalarında fiyat düşüşünü önlemeye yardımcı olur.

Token Unlocks’a göre Temmuz 2024’te en fazla AltLayer (ALT), Xai (XAI), Aptos, Arbitrum (ARB), Optimism (OP), Sui (SUI), Immutable (IMX) ve Starknet’e (STRK) projeleri kripto para açacak.

Temmuz’daki En Büyük Coin Açılışları

Temmuz’da en büyük miktarda kripto paranın kilidi, merkeziyetsiz protokollerden AltLayer tarafından açılacak. AltLayer, 25 Temmuz’da 125 milyon dolar değerinde olan 684 milyon ALT token’ın kilidini açacak.

Onun ardından, yaklaşık 93 milyon dolar değerinde token’ın kilidini açacak olan Xai geliyor. AltLayer’a benzer şekilde bu tokenlar da büyük ölçüde proje ekibine, yatırımcılara ve ekosisteme ayrıldı.

Mayıs’ta 101, Haziran’da 102 milyon dolar değerinde token’ın kilidini açan Aptos, Temmuz’da bir kilit açılışı daha yapacak. Aptos, gelecek ay 11,31 milyon APT (77 milyon dolar) açacak.

Arbitrum ise 16 Temmuz’da geliştirici ekibi, danışmanları ve yatırımcıları için 75 milyon dolar değerinde token’ın kilidini açacak. Arbitrum, Mart’ta 1,1 milyar ARB’nin kilidini açmıştı.

Optimism, Sui, Immutable ve Starknet, son iki ayda milyonlarca değerindeki token’ın kilidini açtıktan sonra Temmuz ayında benzer miktarları serbest bırakacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!