Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Ayı Sadece 3 Gün Sürdü Dedi ve Boğa Sinyali Verdi!

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju 9 Ağustos tarihli paylaşımıyla dikkat çekti.

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, Bitcoin piyasasıyla ilgili dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Ju, Bitcoin’in on-chain döngüsel göstergelerinin birçoğunun uzun bir süredir sınır çizgisine yakın seyrettikten sonra yeniden boğa piyasasını işaret etmeye başladığını belirtti.

Young Ju, ayrıca Bitcoin’in yalnızca üç gün boyunca ayıların hakimiyetinde kaldığını söyledi.

Ju’nun paylaşımına eklediği grafik ise Bitcoin’in boğa-ayı piyasası döngü göstergesini ortaya koyuyor. Grafik, Bitcoin’in son birkaç ayda yaşadığı fiyat dalgalanmalarını ve bu süreçte piyasanın farklı aşamalarından geçtiğini gözler önüne seriyor.

Özellikle şubat ayının sonlarından itibaren görülen boğa piyasası, mart ayında aşırı ısınma belirtileri gösterirken, mayıs ayından itibaren düşüşe geçerek ayı piyasasına girdi. Ancak grafik, son dönemde tekrar bir toparlanma sinyali verdiğini ortaya koyuyor.

CoinGecko veirlerine göre Bitcoin yazım esnasında 60.100 dolar seviyelerinde seyrediyor. Ju’nun bu paylaşımı, kripto para yatırımcıları arasında büyük ilgi uyandırdı ve piyasanın yeniden boğa döngüsüne girdiğine dair beklentileri artırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!