Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Trump Jr.’dan Bankalara Rakip Olacak Bir DeFi Platformu Geliyor!

Finance Redefined kripto para piyasasının yakın geleceğini ilgilendiren başlıklara yer verdi.

Bu hafta, kripto piyasası, bir yıldan uzun süredir yaşanan en büyük satış dalgasının ardından önemli bir toparlanma yaşadı. Bu satışlar, global kripto piyasa değerinden 510 milyarın silinmesine neden olarak Bitcoin fiyatını kısa bir süreliğine beş ayın en düşük seviyesi olan 49.000 dolara düşürdü.

Bu sert düzeltmenin yanı sıra, merkeziyetsiz finans (DeFi) alanında da olumlu gelişmeler yaşandı. Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın en büyük oğlu ve 2024 başkanlık seçimleri adayı Donald Trump Jr., bankacılık sektörüne rakip olacak bir DeFi platformu başlatma planlarını açıkladı.

Trump Jr., platformun detaylarını henüz açıklamasa da, bu girişim kripto endüstrisine geniş çapta ilgi kazandırabilir.

Donald Trump Jr., kısa süre önce attığı bir tweet ile kripto dünyasında büyük bir etki yaratacak bir projeye imza atacaklarını belirtmişti.

Bankalara meydan okuyacak bir kripto platformu kuruyor

Donald Trump Jr., bankacılık hizmetlerine erişimdeki eşitsizlikleri ele almak amacıyla yeni bir DeFi platformu başlatmayı planladığını duyurdu. Ancak bu platform henüz geliştirme aşamasında ve hayata geçmesi zaman alacak.

8 Ağustos’ta, abonelik tabanlı Locals platformunda düzenlenen bir soru-cevap oturumunda, Trump Jr., memecoin çıkarmadığını, bankalara karşı duracak daha büyük bir kripto platformu üzerinde çalıştığını belirtti.

Bahsettiğimiz şey, meme coin’den çok farklı ve daha büyük çapta bir platform.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!