Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Dev Düşüşü Bilen Analist: 3 Bin Doların da Altına İneceğiz

Bitcoin’de yaşanan son dönemdeki düşüşü tahmin etmesi ile adından sıkça söz ettiren vadeli işlemler trader’ı Anthony Grisanti, lider kripto paranın fiyatına ilişkin yeni görüşlerini, CNBC aracılığı ile kripto para dünyasına aktardı.

Şu anda birçok kripto para yatırımcısının pozisyonlaını kapattığını belirten Grisanti, son derece karamsar bir hava çizerken, düşüşün devam edeceğini ve Bitcoin’de fiyatın üç bin dolarların da altına ineceğini ifade etti ve şunları söyledi:

”Tabii ki tek bir veriye bakarak bunu değerlendirmek sağlıklı değil ya da söylediğim şeyin kesinliği yokancak bana kalırsa, bu fiyatlardan birçok kişi satış yapacak. Özellikle 3800 dolar seviyeleri satmak istediğim noktalar çünkü 4 bin ve 4100 dolarda ciddi bir direnç var.”

Grisanti’nin program arkadaşı Scott Nations da Bitcoin’e çok sert ifadelerle yüklendi. BTC’nin herhangi bir içsel değeri olmadığını belirten Nations, elimde olsa BTC’yi shortlardım dedi.

Bitcoin’in balon olduğunu belirten Nations, ilerleyen dönemde düşüşün devam edeceğini iddia etti.

Bu arada, Bitcoin vadeli işlemlerine olan inancın ve ilginin de her geçen gün düştüğünü belirten Grisanti, bunun altında yatan ana sebebin ise, piyasaların artık fazla tat vermemesi olduğunu iddia etti.

Ancak, Nasdaq gibi dev bir kurumun sektöre girecek olması, Bakkt’ın vadeli işlemlerde devrim yaratacak hamleleri gibi süreçleri göz ardı eden bu analistler, kendileri ile çeliştiğinin de farkında değil. Bazı kripto para yorumcuları, bu tarz negatif yorumları körü körüne yapan analistleri; esprili bir dille, Trump destekçilerine benzetiyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment