Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Önceki Düşüşü Bilen Analist Yine Uyardı

Kripto para analisti Dave the Wave Bitcoin fiyatının biraz daha düşebileceği yönünde uyarıda bulundu.

Bitcoin bugün sabaha karşı sadece 15 dakika içerisinde 1500 dolar düşüp 9 bin doların altına geriledi. Fakat Dave the Wave Bitcoin fiyatındaki düşüşün henüz sona ermediğini ve fiyatın yeniden düşüşe geçebileceğini düşünüyor.

Josh Rager gibi isimler kısa süre önce Bitcoin fiyatının 8 bin 400 doların altına inmesi halinde yeniden 7 bin dolara gerileyebileceğini açıkladılar. Dave the Wave ise fiyatın sadece 8 bin doların değil 7 bin doların da altına inebileceğini düşünüyor.

Dave the Wave Bitcoin fiyatının uzun vadede yükseleceğini ve hatta birkaç yıl sonra 6 haneli sayılara çıkabileceğini düşünüyor. Ama onun analizine göre Bitcoin’in kısa vadede 6 bin 300 dolara kadar düştüğünü görebiliriz.

Önceden Bilmişti

Dave the Wave özellikle geçtiğimiz yıl yaptığı bir analizle büyük ilgi görmüştü. Kendisi Temmuz 2019’da yaptığı bir analizle yıl sonuna kadar sürecek bir ayı piyasasının görülebileceğini söylemişti. Kendisi bu sırada özellikle 7 bin dolar bölgesine ve altına işaret ediyordu.

Kendisinin yaptığı bu analiz o dönemde birçok kişiyi şaşırtmıştı çünkü Bitcoin fiyatı o bu analizi yaptığında 11 bin doların üzerindeydi. Fakat Dave the Wave bu yorumu yaptıktan sonra Bitcoin fiyatı zamanla düşüşe geçti ve Aralık 2019’da 6 bin 400 dolara kadar geriledi.

Bitcoin’in Dave The Wave’in analizinden sonraki düşüşü, 1 Temmuz-31 Aralık 2019
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment