Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’de Tepe Geldi Mi? Yatırımcı Hareketleri Bu Soruyu Yanıtlayabilir!

Bitcoin yatırımcılarının hareketlerini inceleyen analist, boğanın henüz bitmediğini söyledi.

On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın analisti, Bitcoin özelindeki küçük yatırımcı hareketlerini inceledi. Tarihsel olarak bakıldığında, hızla artan küçük yatırımcı girişinin nihayetinde tepenin görülmesiyle sonuçlandığını belirten analist, mevcut durumda henüz bu aşamaya ulaşılmadığına işaret etti.

Bir boğa piyasasının zirvesini tahmin etmek için, büyük balinalardan daha önemli olan şey küçük balinaların ve genel yatırımcıların girişidir.

Güncel durum boğanın ikinci yarısına işaret ediyor

Analist, güncel küçük yatırımcı hareketlerine bakıldığında özellikle 2024 yılının başından bu yana yükselen bir grafik görüldüğünü söyledi. Yine de bu grafiğin henüz tepe oluşturabilecek kadar keskin bir seviyeye gelmediğini ve boğanın ikini yarısının yeni başladığını gözler önüne serdiğini kaydetti.

Bu noktadan bakıldığında, önümüzdeki süreçte Bitcoin’e ek sermaye girebileceğini ve güçlü bir yükselişin mümkün olduğunu dile getirdi:

2024 yılı, küçük balinaların ve genel yatırımcıların girişinin hızla artmaya başladığı zaman olup, boğa piyasasının ikinci yarısının başlangıcına işaret ediyor. Bu nedenle Bitcoin’e ek sermaye girişi ve güçlü bir yükselişin yakın gelecekte mümkün olduğu görülebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!