Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Santiment 3 Altcoin İçin Balina Aktivitesine İşaret Etti: Net Boğa Sinyali!

3 kripto paranın borsalardaki en büyük yatırımcıları, boğa sinyali verecek hareketlerde bulundu.

On-chain analiz platformu Santiment tarafından aktarılan verilere göre en büyük 10 borsadaki Ethereum (ETH), Chainlink (LINK) ve Shiba Inu (SHIB) balinaları dikkat çekti.

Söz konusu balinaların borsada tuttukları altcoin miktarları, 27 Mayıs’tan bu yana kritik oranda azalma gösterdi. Ethereum balinalarının varlıkları %2,4, LINK balinalarının %2,9 ve SHIB balinalarının elindeki varlıklar %8,6 oranında azaldı.

Net boğa sinyali

Santiment analistleri, balinaların borsalardaki varlıklarının azalmasıyla birlikte bu 3 proje özelinde ciddi bir boğa koşusu görülebileceğini söyledi.

Tokenlar borsalardan çekildiğinde, bu genellikle yatırımcıların bu tokenları ellerinde tutmayı tercih ettiğini ve hemen satmayı düşünmediklerini gösterir. Bu da piyasada satış baskısının azalmasına neden olur, bu da fiyatların yükselmesine katkıda bulunabilir.

Balina hareketleri, piyasa duyarlılığını önemli ölçüde etkiler. Büyük cüzdanların token çekmesi, diğer yatırımcılara güven sinyali verebilir ve bu da genel olarak piyasanın daha olumlu bir yönde hareket etmesine neden olabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!