Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’deki TD Sequential Analizine Göre Fiyatta Düşüş Gelebilir!

Kripto para piyasasının en popüler göstergelerinden biri, Bitcoin için sat sinyali vermeye başladı.

Bitcoin analisti Ali Martinez piyasanın kısa vadedeki gidişatını yorumlamak için TD Sequential indikatörüne başvurdu.

CoinGecko verilerine göre Bitcoin, bugün 71.000 doların üstüne kadar çıktı. CoinGlass verileri, 24 saat içerisinde 72,9 milyon dolarlık kısmı short (kısa) pozisyon olmak üzere toplamda 112 milyon dolarlık pozisyonun likide olduğunu gösteriyor.

Fiyatta düzeltme gelebilir

Adını Tom Demark’tan alan TD Sequantial, trendin ne zaman güç kaybettiğini ve fiyatın ne zaman tersine döneceğini belirlemek için geliştirilmiş bir indikatördür.

TD Sequantial,  kurulum ve sayım olmak üzere iki aşamadan oluşur. Bu aşamalar, bullish ve bearish piyasalarda trendin dönüp dönmeyeceğini anlamaya yardımcı olur.

Kripto analisti, TD Sequential indikatörünün saatlik Bitcoin grafiğinde “sat sinyali” verdiğini söyledi. Analist, Bitcoin’de bir-dört saatlik mum boyunca bir düzeltme yaşanabileceği uyarısında bulundu.

Bitcoin’in marttaki fiyat rekorunu kırabilmesi için 73.000 doları geçmesi gerekiyor. Galaxy Digital kurucusu Mike Novogratz, bu seviyenin aşılması halinde fiyatın 100.000 dolara doğru ilerleyebileceğini söyledi. Novogratz’e göre ABD’deki yasal belirsizliklerin giderilmesi sayesinde Bitcoin, eskiden tersine ezen rüzgarları arkasına aldı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!