Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bir Daha Bitcoin’i 14 Bin Dolardan Satmayacağım”

Galaxy Digital’ın kurucusu Mike Novogratz, Bitcoin‘i bir daha 14 bin dolardan satmayacağını söyledi.

Novogratz bugün Bloomberg’e konuşarak kişisel kripto para yatırımları hakkında bazı bilgiler verdi. Novogratz ayrıca kripto para piyasasının gelecekteki performansıyla ilgili de bazı yorumlar yaptı.

Bitcoin geçtiğimiz günlerde 14 bin dolar barajına kadar yükselmiş, ardından bir düzeltme sürecine girerek değer kaybetmeye başlamıştı. Bitcoin bu süreçte 10 bin dolar seviyesinin altına kadar gerilemiş olsa da şu anda yeniden 11 bin doların üstüne çıkmış durumda.

Deneyimli yatırımcı Mike Novogratz, Bitcoin fiyatının bir süre daha 10 bin-14 bin dolar aralığında ilerlemeye devam edeceğini düşünüyor. Novogratz, Bitcoin’in bu zaman zarfında kendini toparlayacağını ve onun ardından eskisine kıyasla çok daha sağlam bir yükselişe geçeceğine inanıyor:

“Bundan sonra 14 bin dolar seviyesini gördüğümüzde Bitcoin satmayacağım. Gelecek sefer yükselişe geçtiğimiz zaman 20 bin dolara kadar ilerleyeceğiz. Ama bunun önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yaşanacağını düşünmüyorum. Hatta bunu dördüncü çeyreğin ortasına, sonuna kadar beklemiyorum.”

Mike Novogratz, Bitcoin fiyatının önümüzdeki aylarda 20 bin dolar seviyesine kadar yükseleceğini düşünüyor. Öyle ki kendisi daha uzun vadeli tahminlerinde Bitcoin’in 40 bin dolara kadar çıkabileceğine inanıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment