Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in 20 Bin Dolara Çıkma Olasılığı İkiye Katlandı

Yükselişe geçen Bitcoin (BTC) fiyat hareketliliği gündemden düşmüyor. 16 bin dolara yaklaşan Bitcoin için şimdi de 20 bin dolara ulaşma olasılığı konuşulur oldu. Skew tarafından paylaşılan istatistiklerde, Bitcoin’in tüm zamanlarda gördüğü en yüksek seviyeyi kırma şansının 22 Ekim tarihinden bu yana ikiye katlandığı belirtildi.

Bitcoin, ABD başkanlık seçimlerinde büyük ralli görerek 15.950 dolar seviyesinde yüksek fiyat hareketliliği gördü. Ethereum World News’dan John P. Njui de yazısında konuyla ilgili bazı analizlerini paylaştı. Njui’ye göre, Bitcoin’in 20 bin dolar hedefinde çok az direnç noktası var, fakat bu yolda BTC’nin fiyatı dalgalı seyredebilir. Skew verilerine dayanarak analiz yapan Njui, Bitcoin’in 20 bin dolara ulaşma şansının %14 olduğunu aktardı.

Bitcoin 20 bin dolar hedefine yakın mı?

Analiz şirketi Skew, Twitter’da Bitcoin ile ilgili bir grafik paylaştı. Grafiğe göre, Bitcoin’in 2020 yılı sonuna kadar 20 bin dolara ulaşma olasılığı %14 oldu. Bu değerin ekim ayı sonundaki verilerle kıyaslandığında 2 kat arttığı gözlemlendi.

bitcoin-fiyatBununla birlikte, haziran ayında Bitcoin’in 20 bin dolara çıkma olasılığı %5 olurken 22 Ekim tarihinde bu olasılık %7’ye çıkmıştı. 5 Kasım’daki veriler ise bu oranın ikiye katlanarak %14’e ulaştığını gösterdi.

Uzmanlar farklı yorumlar yaptı

StackedCrypto’nun kurucu ortaklarından Bitcoin Birch, Twitter’da Bitcoin’in 20 bin dolara çok yakın olduğuna dair bir grafik paylaşmıştı.

bitcoin-fiyatBir başka popüler analist olan Crypto Michael ise Bitcoin’in 20 bin dolara kolayca yükselebileceğine inanmanın ilginç olduğu yorumunu yapmıştı. Michael, bu yükselişin tek seferde olamayacağını, yeni rekorun büyük olasılıkla 2021 yılında görüleceğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!