Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Tarafından Listelenen Altcoin Yüzde 300 Kazandırdı!

Kripto para borsası Coinbase, dün yaptığı açıklamada kullanıcıları için üç yeni altcoin listelediğini duyurdu. Coinbase tarafından listelenen Civic (CVC), Decentraland (MANA) ve district0x (DNT) fiyatları uçuşa geçti.

Dünyanın önde gelen kripto para platformlarından Coinbase, olan Civic (CVC), Decentraland (MANA) ve district0x (DNT) coinlerini listelediğini duyurdu. Coinbase kullanıcıları üç altcoin ile Coinbase internet sitesi ve mobil uygulaması üzerinden işlem yapabilecekler. Kullanıcılar Coinbase’in desteklediği platformlar üzerinden DeFi coinleri olan CVC, MANA ve DNT satın alabilir, satabilir, takas edebilir, gönderebilir, kabul edebilir veya depolayabilir.

Listelenen altcoinler uçtu

Altcoin piyasası, Bitcoin dominansı altında ezilirken kripto para camiasında da “Coinbase Etkisi” ismi ile bilinen etken ile borsa tarafından listelenen bu altcoinler resmen uçuşa geçti. ERC20 tokenları olan CVC, MANA ve DNT üçlüsü arasında en çok artış gösteren altcoin ise DNT oldu.

  • Civic (CVC) son 7 günde %58.3 ve son 24 saatte %61.1 artış gösterdi. CVC fiyatı ise 0,0417 dolara fırladı.
  • Decentraland (MANA) son 7 günde %20.3 ve son 24 saatte %25.1 arttı. MANA şu an 0,0816 dolardan işlem görüyor.
  • district0x (DNT) son 7 günde %313.3 ve son 24 saatte %288.2 artış gösterdi. DNT fiyatı şu an 0,0370 dolar sularında seyrediyor.

Yüzde 300’den fazla kazandıran district0x (DNT) nedir?

Ethereum tabanlı DNT, merkeziyetsiz dijital pazar yerlerini ve toplulukları buluşturmayı amaçlayan bir ağ vadeder. Kullanıcılar district0x ağı üzerinde “Districts” adı verilen kendi dijital pazar yerlerini ya da topluluklarını oluşturabilirler. DNT ağı bu hizmet ile koordinasyon sorunlarını ve verimsizlikleri çözmeyi amaçlar.

Ağ ilk olarak 2017 yılında Ethereum, Aragon ve IPFS desteği ile oluşturuldu. Ağ üzerinde şu an aktif olarak bulunan 3 “District” bulunmaktadır. Bunlar Ethlance, Name Bazaar ve Meme Factory’dir. Coinbase listelemesi ile fiyatını %300 oranında artırmayı başaran DNT tokenı ise bu pazar yerleri ve topluluklar tarafından kullanılan ağın kendi kripto parasıdır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!