Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sıcak Gelişme: Coinbase Bu 3 Kripto Para İçin Listelemeyi Duyurdu, Ralli Başladı!

ABD’nin lider kripto para borsalarından Coinbase bugün hiç beklenmeyen bir açıklama yayınladı. Coinbase tarafından yayınlanan bildiride, üç kripto para biriminin hem Coinbase.com üzerinde hem de Coinbase’in Android ile iOS tabanlı uygulamalarında listeleneceği belirtildi. Civic (CVC); Decentraland (MANA) ve District0x (DNT) fiyatları ise bu haberle yükselişe geçti.

Coinbase 3 kripto para için ralliyi başlattı

MANA TSİ 10:!0 itibarıyla son 24 saat içerisinde %23, DNT %300, CVC ise %49 yükseliş yakaladı. ABD merkezli dev borsa bu sürpriz listelemesi ile normal protokolünün de dışına çıktı. Bildiride bu kripto paraların duyurudan 15 dakika sonrasında mobil uygulamadan alınıp satılabileceğinin belirtti. Bu erken listeleme ise  yükselişin katlanmasının temel sebebi olabilir.

Coinbase Etkisi kripto para yatırımcılarının oldukça aşina olduğu bir yükseliş sebebi olarak biliniyor. Hem bu etki hem de  15 dakika açıklaması üç kripto paranın fiyatını katlamış gibi gözüküyor. Buna ek olarak sektörün iyi haber beklediği bir ana denk gelinmesi de buna katkı sağladı. Bitcoin 15.000 dolara kadar yükselip ABD’den gelen olumsuz haber ile konsolidasyon sürecine girse de bu listeleme duyurusu altcoinleri harekete geçirecek beklenen olay olabilir.

Aslında dev kripto para borsası 16 Ekim tarihinde yayınladığı gönderide listelemek üzere bazı kripto para birimlerini ve özellikle DeFi projelerini incelediğini açıklamıştı. Şu an listelenen üç kripto para biriminin üçünün de bu listede yer almaması ise piyasada şaşkınlık yarattı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!