Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Coinbase Listeledi Bu İki Altcoin Uçtu: BAL REN

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, REN (REN) ve Balancer’ı (BAL) listelediğini duyurdu, açıklamanın ardından iki altcoin de ani bir yükseliş gösterdi. Son iki DeFi coini 24 saatte, REN %115,5 ve BAL %7,7 değerlendi.

Önde gelen kripto para platformlarından Coinbase resmi sitesinden yaptığı açıklamaya göre, REN (REN ve Balancer (BAL) altcoinlerini listelediğini açıkladı. Coinbase kullanıcıları artık, coinbase.com ve Coinbase mobil uygulamaları üzerinden BAL ve REN işlemleri yapabilecekler. Yapılan açıklamaya göre listeleme ile borsa kullanıcıları BAL ve REN satın alabilir, satabilir, değiştirebilir, kabul edebilir ve depolayabilirler.

Yapılan resmi açıklamaya göre:

  • BAL, New York dışındaki tüm Coinbase destekli bölgelerde mevcuttur.
  • REN, New York ve Birleşik Krallık haricindeki tüm Coinbase destekli bölgelerde mevcuttur.

Balancer (BAL)

BAL, Ethereum tabanlı bir merkeziyetsiz finans (DeFi) protokolüdür. Yatırımcılar BAL sayesinde özelleştirilebilir alım-satım kazançları ile likidite havuzlarına katılabilir.

DeFi özelinde piyasa değerine göre 20. sırada yer alan Balancer (BAL), son 7 günlük tabloda hala ekside olsa da bu kaybı listeleme duyurusu ile büyük oranda kapamaya başladı. Piyasa değeri neredeyse 120 milyon dolar olan BAL şu an 14,61 dolardan işlem görüyor.

coinbase-altcoin-bal-ren
24 saatlik fiyat değişimini gösteren BAL/USD grafiği. Kaynak

REN (REN)

Ethereum tabanlı REN, farklı blockchain ağları arasında kripto para transferi yapmayı sağlayan bir DeFi platformudur. REN, Bitcoin ve Zcash gibi kripto para birimlerini Ethereum tabanlı merkeziyetsiz finans ekosistemine katılımını sağlamaktadır.

225 milyon doların üzerinde değeri ile REN, DeFi dünyasında en değerli 13. kripto para birimidir. Coinbase haberinin etkisi ile %15’in üzerinde artış gösteren REN şu an 0,2553 dolardan alınıp satılmaktadır.

coinbase-altcoin-bal-ren
24 saatlik fiyat değişimini gösteren REN/USD grafiği. Kaynak
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!