Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Square 50 Milyon Dolarlık Bitcoin Aldı

Amerikan finans şirketi Square, 50 milyon dolar değerinde Bitcoin aldığını açıkladı. Şirket MicroStrategy’ye benzer olarak bakiyesinin yüzde 1’lik kısmını Bitcoin’e ayırmış oldu.

Cash App uygulamasının geliştiricisi Square, bugünkü basın duyurusu ile 50 milyon dolarlık Bitcoin aldığını açıkladı. Küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik yenilikçi hizmetler sunan Square’in Bitcoin almış olmasının kripto para piyasası için olumlu olduğu düşünülüyor.

Bitcoin için önemli bir gelişme daha

Square Twitter üzerinden paylaştığı duyuruda kripto para birimlerinin insanlara “ekonomik güç kattığını” ve insanların bu paralar sayesinde küresel finans düzenine katlım sağlayabildiklerini vurguladı. Bunların şirketin genel vizyonuna uygun şeyler olduğunu belirten Square ekibi, 50 milyon dolarlık Bitcoin almış olmasını bununla açıkladı.

CEO’luğunu aynı anda Twitter CEO’luğunu da üstlenen Jack Dorsey’nin üstlendiği Square’in Bitcoin almış olması genel olarak hoş karşılandı. Messari kurucusu Ryan Selkis, Twitter üzerinden bu gelişmeyi değerlendirdi ve Square’in Bitcoin almış olmasının, MicroStrategy’nin Bitcoin almış olmasından daha önemli olduğunu söyledi. Selkis’e göre bunun sebebi Square’in hem daha üst kalibrede bir şirket olması hem de daha mantıklı bir şekilde yatırım. yapmış olması.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!